Идеята: В търсене на перфектния подарък

Подаряването и избора на подарък и особено разопаковането му могат да бъдат почти магични занимания. Търсенето на подходящ подарък може да бъде забавно приключение или мъчителна главоблъсканица.

Понякога с вечната липса на време, ми се е искало да намеря място където да са събрани лични, практични и красиви подаръци, ако може в единични бройки и ръчна изработка…

Реших да създам това място – Домошар Килт и Пачуърк – ателие за ръчно изработени пачуърк подаръци, които са опаковани и готови за подаряване. Място събрало ръчно изработени подаръци от естествени материали създадени с любов, много умение и внимание към детайла.

Ателието: Домошар Килт и Пачуърк

Домошар Килт и Пачуърк е създадено през 2004г. В него се изработват пачуърк изделия за дома и лични подаръци. Пачуъркът е изработен по традиционна хилядолетна технология, в традиционни и модерни дизайни.

Заедно с традиционните пачуърк и килт изделия като пачуърк, завивки и одеяла, възглавнички и пана, се изработват и чанти, покривки, комплекти за сервиране и много други.

Можете да поръчате изделие от онлайн Бутик за Подаръци Домошар или да поръчате изработката на изделие специално за вас като се свържете с нас. Ние ще ви консултираме за вида, характеристиките и особеностите при употребата на избраното изделие и ще ви предложим модели за вида му.

Бутика: Бутик за Подаръци Домошар


Бутика за Подаръци Домошар
е открит през март 2008г.
В него можете да избирате от изделията на Домошар и да ги получите бързо и лесно опаковани като подаръци и готови да зарадват важните за вас хора.

А ако желете изделие изработено по поръчка, цялостни интериорни решения или да поръчате изделия на едро за вашия магазин, свържете се с нас.

За още информация за нас и пачуърка може да погледнете и нашия стар сайт
и да ни посетите в новата ни онлайн къща.

Реклами